Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios y así como el análisis de sus hábitos de navegación.
El usuario tiene la posibilidad de configurar sus preferencias AQUI.

ACEPTAR TODO   RECHAZAR TODO

 

Plans Criballés
Més que tai!

CAT   ESP   |      |   0

 
 

A Plans Criballés - Més que tai! estrenem web amb carnisseria online

03 de Febrer de 2018

A Plans Criballés - Més que tai! estem d’enhorabona, i si estàs llegint aquest article ja et pots imaginar el motiu. Després de molta feina i molts esforços podem presentar-te el nostre nou web.

 

 

Com comprar al nou web de Plans Criballés?
Com deveu haver vist, aquest web té molts més continguts, i pensem que així us serà molt més fàcil trobar allò que esteu buscant.

 

Podreu accedir a tots els productes que oferim mitjançant els formularis de la pàgina de comandes, però també navegant entre les diferents pàgines i seleccionant productes destacats que us anirem oferint.

 

¿Això vol dir que els que fèieu servir el sistema d’escriure les vostres comandes ja no ho podreu fer? En absolut: per tal que els clients online de tota la vida pugueu continuar fent les comandes escrites, hem mantingut aquest sistema.

 

 

Novetats al nou web de la carnisseria online
El nou web, a més, tindrà altres novetats, que fins ara no podíem oferir. Volem incloure una secció de notícies més rica, on parlarem de les propietats de la carn, de recomanacions saludables i de notícies que siguin significatives per a nosaltres. A més d’això, també oferirem receptes i consells sobre com preparar, conservar i cuinar els nostres productes.

 

Dit tot això, només ens queda agrair-vos la confiança als que fins ara heu estat al nostre costat i animar-vos a continuar fent-nos confiança. Als nous visitants i clients del nostre lloc web us volem animar a conèixer-nos cada dia una mica millor i a continuar visitant-nos i ajudant-nos a créixer.

 

Comencem?

 
Tornar a les notícies
 

Comparteix-ho a les teves xarxes

 
 

Si desitges fer-nos una comanda