Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios y así como el análisis de sus hábitos de navegación.
El usuario tiene la posibilidad de configurar sus preferencias AQUI.

ACEPTAR TODO   RECHAZAR TODO

 

Plans Criballés
Més que tai!

CAT   ESP   |      |   0

 
 

Envasat al buit: tot són avantatges

12 de Juny de 2020

A Plans Criballés - Més que tai! t'oferim la possibilitat d'envasar al buit els nostres productes. Ja sigui perquè prefereixes fer una compra gran en comptes d'anar venint a la botiga, ja perquè no en faràs ús en els propers dies, bé per aprofitar una promoció i endur-te'n més producte del que consumiràs en breu, o també per donar als teus fills/es perquè tinguin reserves al pis d'estudiants... Sigui pel que sigui, l'envasament al buit és una opció molt avantatjosa.

L'envasat al buit consisteix a retirar l'aire de l'interior d'un embolcall amb l'objectiu d'allargar el període de caducitat d'un aliment mitjançant una bomba de buit. Aquest tipus de conserva es realitza sobre carns (i embotits, etc.), peixos i hortalisses i consisteix a detenir l'activitat dels bacteris aeròbics. Una dels principals avantatges és precisament la conservació de les propietats organolèptiques dels aliments (color, sabor i aroma, entre d’altres), que es mantenen perfectament ja que s’aconsegueix un medi sense oxigen en el qual la majoria de les bactèries no poden multiplicar-se.


Així els aliments conserven la seva frescor fins a cinc vegades més que en condicions normals gràcies a l’absència d’agents externs. D'aquesta manera són més segurs i no es cremen al congelador, malgrat que hi passin molt temps, ja que no entren en contacte amb l’aire fred i sec.


L’envasat al buit, a més, permet estalviar diners, ja que fa possible comprar grans quantitats de menjar i envasar-lo dividint-lo en porcions de la mida que es desitgi; també, per descomptat, implica un estalvi de temps, ja que es fan menys visites a la botiga. A més a més, amb l'envasat al buit pots gaudir dels aliments preferits en qualsevol moment de l’any, encara que no siguin de temporada.

 
Tornar a les notícies
 

Comparteix-ho a les teves xarxes

 
 

Si desitges fer-nos una comanda