Plans Criballés
Més que tai!
Les barbacoes a l'estil Més que tai! et faran triomfar
27 de Agost de 2019
L'estiu és l'època ideal per fer barbacoes. De fet, ens agrada fer-ne fins que no arriba del tot el fred. És l'excusa perfecta per trobar-nos amb amics, familiars, companys de feina... i passar una bona estona mentre preparem junts el foc, les graelles, la carn que hi posarem, parem taula, fem unes amanides i un vermutet mentre esperem i xerrem de tot i de res amb aquell relax...
T'ha tocat ocupar-te de comprar la carn i no saps ni per on començar? No et preocupis, que nosaltres et proposem no una sinó quatre tipus barbacoes amb les que triomfaràs segur.
1- A la primera combinació que et proposem, potser la més tradicional, hi posarem xai, panxeta, botifarra i xistorra
2- En segon lloc et proposem una barbacoa que també tindrà botifarra i panxeta però en aquesta ocasió les acompanyarem de pollastre i xurrasco de vedella
3- També podem acompanyar la botifarra de broquetes de pilotilles (te'n fem un assortit: d'indiot amb espinacs, de piquillo, de vedella, de pollastre amb maduixa (!), la tradicional...) i tira de costella paisana
4- I per últim, a més de botifarra, hi posarem galta de porc a la paisana, entrama de vedella al ximixurri i tira de costella normal o a la paisana
Cert, totes porten botifarra però és que... què seria una barbacoa sense botifarra? :)
Quina combinació t'agrada més? Te'n podem preparar una safata!