Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios y así como el análisis de sus hábitos de navegación.
El usuario tiene la posibilidad de configurar sus preferencias AQUI.

ACEPTAR TODO   RECHAZAR TODO

 

Plans Criballés
Més que tai!

CAT   ESP   |      |   0

 
 

Farcit de Terra Endins

28 de Febrer de 2019

Si hi ha un embotit tradicional vinculat al Carnaval, aquest és el farcit de Terra Endins. No l'hem inventat nosaltres, el seu origen es situa al sud de la província de Jaén i a Còrdova i s'anomena "relleno de Carnaval". Nosaltres n'hem fet una versió pròpia, més suau, i l'hem batejat amb el nom del nostre Carnaval: Terra Endins. Aquí té molt bona acollida i el venem tot l'any, no només en aquesta època.

És un embotit ben bo, semblant al bull tot i que d'un color més groguenc, i que recorda a la pilota en sabor per alguns dels ingredients que fem servir per a la seva elaboració: pollastre, vedella, porc, llengua de porc, pernil salat, pa, ou, safrà, all i julivert. Ho piquem tot, ho bullim en un budell i, un cop fred, el mengem com embotit, en entrepà, en entremès... com vingui més de gust!

El farcit original té alguns trossets més grans, no es piquen tots els ingredients per fer-lo, però a nosalters ens agrada més així, tot uniforme i més suau al paladar :) Ja l'heu tastat??

 
Tornar a les notícies
 

Comparteix-ho a les teves xarxes

 
 

Si desitges fer-nos una comanda