Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios y así como el análisis de sus hábitos de navegación.
El usuario tiene la posibilidad de configurar sus preferencias AQUI.

ACEPTAR TODO   RECHAZAR TODO

 

Plans Criballés
Més que tai!

CAT   ESP   |      |   0

 

Plans-Criballés. Més que tai!

Benvingut al lloc web de Plans Criballés - Més que tai!, on oferim la possibilitat de conèixer els nostres productes, així com de fer comandes online de carn de vedella, porc, bou, xai, cabrit, conill o poltre, a més d’embotits, formatges i elaboracions càrnies directes de l’obrador i la botiga que Plans Criballés - Més que tai! té a Torelló.

Plans Criballés - Més que tai! es troba ubicada al bell mig de la Vall del Ges, una de les zones ramaderes per excel·lència, situada al límit nord de la comarca d’Osona i la Plana de Vic. Aquesta vall està constituïda per tres municipis: Torelló, Sant Pere de Torelló i Sant Vicenç de Torelló.

Tres motius essencials per comprar a Plans Criballés - Més que tai!:

 

Estem especialitzats en carns selectes procedents directament dels productors de Torelló i la Vall del Ges. 

 

A la nostra botiga online podreu trobar la millor selecció de carn de vedella, bou, porc, cabrit, xai o poltre, entre d’altres.

 

Disposem dels millors embotits ibèrics, així com d’una acurada selecció de formatges, vins i caves nacionals i internacionals.

 
 

Plans Criballés - Més que tai! Una mica d’història

Era el dia 1 d’octubre de l’any 1964 quan vam obrir el primer negoci familiar a Orís, la fonda La Mambla. Es tractava d’un negoci amb múltiples facetes, com era molt habitual en aquell temps: s’oferia servei de bar, de restauració i de botiga de queviures i veníem fruita, alguns remeis medicinals, peix i, també, carn. En aquella època, al terreny que hi havia al darrere de casa el meu pare hi criava tot el bestiar que veníem.

Alguns anys després, l’1 d’octubre del 1979, ens vam traslladar a la colònia Els Anglesos, de Borgonyà, on vam obrir la primera carnisseria Plans. Allà vam continuar comercialitzant la carn que nosaltres mateixos criàvem (xai, vedella, porc, pollastre i conill). No obstant això, en els moments que no podíem satisfer la demanda amb la nostra producció vam començar a comptar amb la col·laboració de masies veïnes per comprar bestiar.

A Borgonyà vam començar a treballar en el nostre propi obrador carnisser i és també en aquella època quan vam començar a comercialitzar les primeres botifarres, pilotilles, bulls i fuets marca de la casa, de can Plans.

El negoci comença a créixer i l’any 1985 vam obrir la segona botiga: una parada al Mercat Municipal de Torelló que portem, conjuntament, el meu pare i jo, i que avui en dia encara és oberta al servei de tots els clients, que repeteixen una vegada i una altra. Mentrestant, la botiga de Borgonyà continua oberta a càrrec de la meva mar

Uns anys més tard té lloc un gran canvi personal i professional: s’incorpora a la meva vida i, també, a la parada del mercat, la meva mitja taronja, el Moisès. Coneixedor, com jo, del món de la carn, això ens permet fer un gran salt endavant i donar continuïtat al negoci familiar.

Aquests grans canvis ens empenyen a canviar el nom de la botiga i passem de «Carnisseria - Xarcuteria - Polleria Plans Criballés» a dir-nos «Plans Criballés - Més que tai!».

Malgrat el canvi de nom, avui continuem seguint les receptes tradicionals per als productes elaborats que preparem a l’obrador i que els meus pares van començar a comercialitzar fa més de cinquanta anys a Borgonyà. No conformant-nos amb això, continuem treballant amb la majoria de ramaders i masies que ja estaven al costat del meu pare en aquella època. És per això que estem convençuts de la qualitat, del respecte a les tradicions i del bon saber fer de la tradició de Plans Criballés - Més que tai!

Agraïts per la vostra fidelitat, us donem les gràcies per fer-nos costat!

Teresa Plans Fíguls

 

Si desitges fer-nos una comanda