Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios y así como el análisis de sus hábitos de navegación.
El usuario tiene la posibilidad de configurar sus preferencias AQUI.

ACEPTAR TODO   RECHAZAR TODO

 

Plans Criballés
Més que tai!

CAT   ESP   |      |   0

 
 

Trucs a l'hora de cuinar la carn

30 de Setembre de 2020

Encara no ha arribat el fred i podem allargar una mica la temporada de barbacoes. Sabies que si treus la carn de la nevera una estona abans de coure-la i l'untes amb una mica d’oli, després es courà d’una manera més uniforme? Prova-ho. Tant si fas la carn a la graella com a la planxa, has de tenir en compte que com més estona cogui, més seca quedarà. Per tant, depenent de la peça, l'ideal és coure-la entre 3 i 5 minuts per cada costat, a foc alt o mitjà. Si cuines peces grans pots optar pel forn, que és ben saludable.

Al nostre taulell hi trobaràs una carn per a cada ocasió: vedella, porc, xai, conill, pollastre, magret d’ànec, botifarres, salsitxes i una àmplia varietat d'hamburgueses fetes amb la millor carn... I marinats! Has tastat els nostres marinats? A casa trobaràs elaborats ideals per a cada època de l’any. Però si vols provar de marinar-te tu la carn... un darrer truc: dona-li un toc original amb una marinada de només mitja hora amb herbes aromàtiques, gingebre, soja, etc. I ja ens ho explicaràs! I si has triat carn de vedella, has de saber que guanya sabor i que queda més suau, melosa i aromàtica si la deixes reposar 24 o 48 hores a la nevera.

 
Tornar a les notícies
 

Comparteix-ho a les teves xarxes

 
 

Si desitges fer-nos una comanda